Etusivu » Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Sisältö ja rakenne

Etusivulle on koottu Valtakunnanvoudinviraston uusimmat tiedotteet ja uutiset. Sivulta löytyvät linkit oikeus.fi –sivujen ulosottosivuille, Finlex.fi -lainsäädäntöön sekä oikeusapuohjaukseen. Sivun ylälaidassa on sivuston navigointialue.

Kieliversiot on toimitettu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ajankohtaista-sivulta löytyvät Valtakunnanvoudinviraston julkaisemat tiedotteet ja uutiset.

Valtakunnanvoudinvirasto-sivulla esitellään viraston organisaatio ja tehtävät.

Julkaisut ja asiakirjat sivuille kootaan Valtakunnanvoudinviraston julkaisuja, asiakirjoja ja viraston tuottamaa muuta materiaalia.

Yhteystiedot-sivulle on koottu Valtakunnanvoudinviraston puhelinumerot, osoitetiedot, asiointisähköpostiosoite sekä viraston henkilöstön suorat yhteystiedot ja kuvaukset henkilöstön tehtävistä. Sivulla on myös puhelujen hintatiedot.

Palaute-sivulla voit lähettää palautetta Valtakunnanvoudinviraston internet-sivuista. Palautelomake ei ole virallinen asiointisähköpostiosoitteemme; tämä löytyy yhteystiedot-sivulta. Yksittäisissä ulosottoasioissa asioidaan suoraan paikallisten ulosottovirastojen kanssa. Niiden yhteystiedot löytyvät oikeus.fi –sivuilta.

Tulostus

Sisältösivun voi tulostaa valitsemalla sivun alalaidassa olevan kuvakkeen tulosta.

Tekstin koko

Sivuston sisällön tekstikokoa voi suurentaa tai pienentää valitsemalla sivun ylälaidassa olevista kuvakkeista.

Tietojen keräys

Sivulla käytetään evästeitä sivuston omassa kävijäseurannassa. Tietoja käytetään vain tilastointiin ja mahdollisten ongelmakohtien ratkaisemiseen. Tietoja säilytetään omalla palvelimella eikä niitä anneta ulkopuolisille.

Selaimet

Sivusto on testattu toimivaksi Firefox 3.5 ja IE7 ja uudemmilla selaimilla.

RSS-syötteet

Sivuilla julkaistut tiedotteet voi tilata RSS-syötteellä

 
Julkaistu 25.6.2012